FUNFOOD

Het allerlekkerste? Dat maak je natuurlijk zelf en vers!

Met onze funfood apparaten maak je in een handomdraai de lekkerste lekkernijen. Al onze funfood machines worden standaard geleverd met een makkelijke uitleg en ingriedienten.  

 

Toont alle 4 resultaten

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Hoera! Maak jouw feestje compleet en huur een springkussen. Een springkussen is een mooie aanvulling op ieder feestje. Bekijk goed welke ruimte je tot je beschikking hebt zodat je weet welke springkussens in jouw plaatje passen. Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op!


Huren is heel eenvoudig, maar welke keuze maak je?

De keuze is reuze! Maandelijks proberen we ons assortiment uit te breiden met nieuwe producten. We proberen ons reserveringssysteem zo klantvriendelijk mogelijk in te richten. Mocht je er niet uitkomen of kan je niet kiezen? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. We staan iedere dag klaar om je te helpen.


Zelf ophalen of laten bezorgen?

Weer zo’n lastige keuze. Maar beide hebben zo hun voordelen. Zelf afhalen is de goedkoopste vorm van huren, zodat je budget overhoud voor andere leuke spullen. Bij ieder artikel geven we aan wat ons advies is; bijvoorbeeld of een springkussen wel in jouw auto past. Laat je jouw spullen bezorgen? Dan doen we dat altijd op de afgesproken tijdstip en hoef je de deur niet uit. Daardoor houd je extra tijd over voor andere dingen.

0