Levering

Leuk! Je plant een activiteit of een feestje en je wilt graag gebruik maken van één van onze materialen? Brandende vraag.. kies je voor bezorgen of zelf afhalen? Om je keuze makkelijker te maken zetten we een aantal zaken op een rijtje.

Zelf jouw reservering ophalen

De goedkoopste vorm van huren; zelf je spullen eenvoudig afhalen aan de Centurionbaan 60-11 in Soesterberg (naast de A28). Bijna ons hele assortiment is vrij eenvoudig zelf te vervoeren met eigen auto. Voor een aantal materialen adviseren we ander vervoer. Dit advies kan je bij ieder product teruglezen op de productpagina. Voor het afhalen van onze meeste materialen dien je de achterbank van je auto plat te leggen. Bij het inladen helpen we uiteraard een handje mee. Daarnaast ontvang je van ons per e-mail een gebruikershandleiding voor het op- en afbouwen van de spullen.

Belangrijk is om met een zo goed als lege auto naar ons toe te komen. Zodat er voldoende ruimte is om jouw reservering in te laden. Denk ook aan het eventueel thuis laten van kinderzitjes en stoeltjes.

Afhalen kan op de huurdatum tussen 9.00-10.00 uur op afspraak (het precieze tijdstip volgt in je bevestigingsmail). Soms is het ook mogelijk om in overleg het springkussen al de avond voorafgaand tussen 19.00-20.00 uur op te halen. Heb je vragen? Aarzel dan niet en bel met Robin via 06-82001095 of mail naar robin@barniesspringkussenverhuur.nl

Laat jouw reservering door ons team bezorgen en weer ophalen

Laat Team Barnie’s jouw reservering bezorgen. Via de website kan je jouw gewenste tijden doorgeven waarop wij jouw reservering komen bezorgen en later komen ophalen. Aan onze bezorgservice zitten kosten. Deze worden bepaald op basis van de afstand die er gereden moet worden van Soesterberg naar jouw locatie. Deze kosten zijn er om ons personeel, de tijd, de benzine en de kosten van het vervoer te vergoeden. Hoe groter de afstand, hoe hoger de kosten zullen zijn.

Maak gebruik van de op- en afbouwservice

De kosten hiervoor bedragen vanaf €30,00 per item en kunnen alleen in combinatie met een reservering die je ook laat bezorgen door ons. Daarmee besteed je het op- en afbouwen van jouw materialen uit handen. Uiteraard komen we aan het eind van het feest (ophalen kan tot max 21.00 uur) de boel ook netjes op ruimen. We verzoeken je om het springkussen van binnen en buiten netjes en droog aan te leveren aan onze bezorgers. Het kan dus voorkomen dat jij (of de kids) even met een handdoek het springkussen droog moet maken voordat wij deze opruimen en meenemen. Doe dit alsjeblieft voor het afgesproken tijdstip, zodat de bezorger direct kan beginnen. Op die manier behouden we onze kwaliteit van ons materiaal, kunnen we onze prijzen relatief laag houden en doen wij nog een laatste check bij ons op locatie en maken we deze klaar voor het volgende feestje.