Wie zijn wij

Wij zijn Team Barnie's! Het jong talentvolle team dat klaar staat om jouw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Barnie's Springkussenverhuur is gestart in oktober 2018. Toen nog vanuit de achtertuin, met de schuur als opslag. Al snel bleek onze goede naam zich te verspreiden, want precies een jaar later werd de achtertuin omgeruild voor een grote loods met heftruck in Soesterberg (Centurionbaan 60-11). Daar zitten we nu nog steeds. Onze uitval basis waar onze materialen staan opgeslagen, waar deze opgehaald kunnen worden en vanuit waar we met de bus(sen) al onze reservering bezorgen in de regio Utrecht.

Eigenaar Robin Eerkens organiseert sinds 2016 sportdagen in de gemeente Zeist als Buurtsportcoach. Daarbij maakte hij zelf gebruik van andere verhuurbedrijven. Het leek hem plots handig als hij ook zelf wat van dit soort materialen tot zijn beschikking zou hebben. Dat wat begon met een paar ballen, pionnen en ander sportmaterialen; als snel volgde een busje en groter materiaal. Het ondernemers hart begon nog harder te kloppen. Er kwam een logo, bestickering en een opslag. Het werd 7 dagen in de week werken, maar wel met passie en geen moment spijt.

Momenteel hebben we een klein team van vaste hulp en invallers. Je bent bij ons altijd welkom voor vrijblijvend advies. Want een keuze maken en of iets past is soms lastig in te schatten. Daar kunnen wij je bij helpen. En wat dacht je van onze 'Slechte weergarantie' service. Een service waar je altijd gebruik van kan maken. Nederland kan erg onvoorspelbaar zijn. Daarom kan tot aan de huurdatum gratis annuleren indien er slecht weer opkomst is.

Springkussens verhuren wij over het algemeen in de regio Utrecht. Ook wel eens daarbuiten. Onze klanten komen overal uit dit gebied vandaan. Het bedrijven terrein waarop wij gevestigd zijn zit strak langs de A28, waardoor we erg goed bereikbaar zijn.