Springkussen huren Soesterberg

Wil jij een springkussen (luchtkussen), stormbaan of spellen huren in Soesterberg? Dan zit je bij Barnie’s Springkussen aan het goede adres! Wij zitten op de Centurionbaan 60-11 in Soesterberg op minder dan 5 minuten rijden van Centrum-Soesterberg.

Zelf afhalen in Soesterberg naast de A28

De goedkoopste oplossing; zelf je spullen eenvoudig afhalen aan de Centurionbaan 60-11 in Soesterberg (naast de A28). Bijna ons hele assortiment is vrij eenvoudig zelf te vervoeren met eigen auto. Voor springkussen Dino, de Storm- en Buikschuifbaan adviseren we een aanhanger of busje. Je dient de achterbank van je auto plat te leggen. Bij het inladen helpen we uiteraard een handje mee. Daarnaast ontvang je van ons per e-mail een gebruikershandleiding voor het op- en afbouwen van de spullen.

Bezorgkosten Soesterberg

Wil jij jouw bestelling laten bezorgen en ophalen in Soesterberg? Geen probleem, we bezorgen bij jou aan de deur (of achtertuin :). Hieronder staat de prijs om te bezorgen in Soesterberg, deze prijs is inclusief de BTW.

Opbouwkosten – in combinatie met bezorgen

Laat Team Barnie’s jouw reservering opbouwen. De kosten hiervoor bedragen €30,00 per item. Uiteraard komen we aan het eind van het feest (ophalen kan tot max 21.00 uur) de boel ook netjes op ruimen. Althans, het springkussen dan, niet de rest, haha. We verzoeken je om het springkussen van binnen en buiten netjes en droog aan te leveren aan onze bezorgers. Het kan dus voorkomen dat jij (of de kids) even met een handdoek het springkussen droog moet maken voordat wij deze opruimen en meenemen. Doe dit alsjeblieft voor het afgesproken tijdstip, zodat de bezorger direct kan beginnen. Op die manier behouden we onze kwaliteit van ons materiaal, kunnen we onze prijzen relatief laag houden en doen wij nog een laatste check bij ons op locatie en maken we deze klaar voor het volgende feestje.

Soesterberg: €20,00
Op- en Afbouw service: €30,00 p. item