Lasergamen huren regio Utrecht

Aantal:

50,00

1 dag 

In Winkelwagen
Lasergamen
>
  • Lasergamen
  • Lasergamen
  • Lasergamen
<

Omschrijving

Product beschrijving
Wie is er niet in voor een goed potje Lasergamen? Een leuk actief spel voor jong en oud. Huur dan bij ons een pakket vol lasergame pistolen! Kinderen hebben de grootste lol met de infrarood pistolen. Dit nieuwe type geweren beschikt over een anti-cheat systeem, zodat er niet vals gespeeld kan worden. De set bestaat in totaal uit 10 pistolen en 2 reserve (12 totaal), waarmee zowel in het licht als in het donker mee gespeeld kan worden. Zoek een geschikte plek uit zoals een bos, gymzaal of een speeltuin. Het kan waar jij maar wilt! De pistolen zijn zo in te stellen dat er met verschillende teams gespeeld kan worden. Je ontvangt de pistolen in een stoere kist inclusief speluitleg. Gemakkelijk te huur en af te halen in Soesterberg (naast de A28).

Zelf afhalen en terugbrengen

De goedkoopste vorm van huren is door jouw materialen bij ons zelf af te halen en terug te brengen in Soesterberg. Bij al onze artikelen vermelden wat ons advies is qua vervoer; bijvoorbeeld door met een station, busje of een normale auto te komen. Ons afhaalpunt is 7 dagen in de week geopend voor afhaal en terugbrengen tussen 9:00-10:00 en 19:00-20:00 uur. Vaak kan je jouw reservering de avond voorafgaand aan de huurdatum al ophalen. Terugbrengen kan vaak de volgende ochtend. Uiteraard is ophalen en terugbrengen op de huurdatum zelf ook altijd mogelijk. Voor het zelf op- en afbouwen voorzien we je van een korte handleiding. Als wij het kunnen, kun jij het ook! 

Onze openingstijden zijn van 9:00 tot 10:00 uur en van 19:00 tot 20:00 uur voor afhalen en terugbrengen. 

Uiteraard leveren het springkussen altijd met de benodigde materialen; blower, grondpennen en eventueel een grondzeil. Valmatjes kan je tegen betaling bij huren en zijn verplicht op een harde ondergrond (straat, stenen, asfalt). Deze bieden we aan in pakketten (klein/middel/groot). Meerdere dagen huren? Dat kan! We bieden je namelijk een leuke korting van 50% op iedere extra huurdag. Daarmee kan je voordelig een dagje langer springen of gebruik maken van je artikelen.

Mijn reservering laten bezorgen
Het is mogelijk om jouw reservering door onze chaffeurs te laten bezorgen. Daarover betaal je bezorgkosten. Deze bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand die door ons gereden moet worden. We rekenen €0,75 inclusief btw per gereden kilometer. Daarnaast kan je aanvullend op- en afbouwservice bestellen; daarmee bouwen jouw materialen volledig op- en weer af, zodat jijzelf hier geen omkijken naar hebt.

Slechtweer garantie
Bij ons kan je altijd gratis gebruik maken van onze slechtweer garantie. Regen en slechtweer kunnen namelijk roet in het eten gooien. Het kan zijn dat daardoor jouw activiteit of feestje niet door kan gaan. Bij ons kan je tot één dag voor de huurdatum je reservering kosteloos annuleren indien het feestje niet doorgaat door de slechte (verwachte) weersomstandigheden. 

Een springkussen huren, ballonnen huren, sportmateriaal huren, stormbanen huren in de regio Utrecht is erg gemakkelijk!

Beschikbare bestanden